Rolls Royce huren

Rolls Royce Silver Cloud voor bruidsparen

In 1955 werd er een nieuwe model ontworpen door Rolls Royce, namelijk de Rolls Royce Silver Cloud I. Deze auto werd ontworpen met een compleet nieuwe standaard stalen body en een V6 motor. Dit model was de duurste auto op straat. De Rolls Royce Silver Cloud werd voornamelijk gekocht door bekende filmsterren en de Engelse en Amerikaanse adel.  NU is het jullie kans om in een echte Rolls Royce te trouwen!

Rolls Royce

Witte Rolls Royce huren heeft verschillende Rolls Royces in de verhuur. De Rolls Royce is een super leuke auto om in te trouwen. Door heerlijke rijeigenschappen en de goede wendbaarheid van de kunnen jullie zelf heerlijk rijden op jullie trouwdag. De Rolls Royce is een combinatie van knappe looks, formidabele houding en luxe afwerking. Er is een oceaan van ruimte in, de achterbank zit heerlijk en dat alleen kan de ideale keuze zijn voor een trouwauto. Deze auto biedt ultieme luxe en comfort en is beroemd om zijn betrouwbaarheid en stille motor.

rolls-royce-silver-cloud-1958-1

Royce Royce huren voor jullie bruiloft

Als bruidspaar kun je gerieflijk wegzakken in de achterbank van echt leder, en volop genieten van de rit. De chauffeur, (uiteraard in bijpassend uniform) brengt je vakkundig naar de bestemming. Voel je echt prins en prinses in deze Koninklijke auto!

Rolls Royce

Voor informatie bel met, 06-47030273 of vraag een offerte aan.

Huurprijs € 450.- (inclusief keurig geklede chauffeur/ benzine & kilometers / bloemstuk / verzekering)